Lifestyle

One Life X Project Rehab

V minulém článku jsme ti nastinili, že vyšly nové produkty ze společné kolaborace s Project Rehab. V tomto článku bychom ti ale chtěli představit celou kolekci důkladně. Tento projekt, do kterého jsme se pustili s Kačkou z Project Rehab, je něčim novým, na co u nás nejsi možná zvyklý/á. Tato spolupráce se zaměřuje na individualitu každého z nás. Každý z produktů, je jedinečný a můžeš se spolehnout na to, že  právě ty jsi jediný/á, kdo ho bude mít na sobě, jelikož stejný nikde jinde nenajdeš.  Minulý týden jsme společně s naší Andy nafotili lookbook fotky, které doprovází celou tuto kolekci. Pro focení jsme záměrně vybrali místo, které v dřivějších dobách sloužilo milionům lidí, a člověk by si nepomyslel, že by někdy mohlo vystoupit ze své role. Smyslem této kolekce je vystoupení z masy ale opačným směrem, směrem k individualitě.

100% lyocell? Co to je? Pokud jsi o této látce ještě neslyšel/a, tak nám věř, že není lepšího materiálu pro letní horké dny. Toto celulózové vlákno, které je ekologicky získáváno z dubu či buku jsme využili pro naše unisex trička, která jsou ručně malovaná a doplněná červeným koženkovým štítkem. Když si toto tričko oblékneš, jakoby tě ochladilo a díky jemné látce bůdeš mít pocit, jako by jsi na sobě nic neměl/a.

Máš rád/a pohodlný sportovní styl, který můžeš vytáhnout i do městá? Tak právě pro tebe jsme ušili speciální unisex střih tepláků v šedém a černém provedení. Tepláky jsou z přijemné,nepočesané, elastické a lehké teplákoviny, která diky svým vlastnostem drží tvar i pokud rád/a nosíš vyhrnuté nohavice. Pro stažení tepláků v pase, jsme využili povoskované bavlněné tkaničky, která dodává produktu jednoduchost.

Mysleli jsme i na chladnejší večery a tak v této kolekci nesměla chybět prodloužená unisex mikina. Divky tuto mikinu určitě rády využijí jako šaty, které stačí dopnit stylovýma botama a jde se ven. Mikina je ušitá z nepočesané teplákoviny. která není lemovaná a tím dodává produktu ležérní look, který určitě oceníš.

Nejvíce specifickým a ojedinělým produktem, který jsme zapojili do této kolekce je unikátní unisex kápě. Popsat látku, z které jsme jí ušili, není lehké. To se prostě musí vyzkoušet na těle. Je to elastická, velice jemně počesaná teplákovina, která  svou pružností dodává velkou variabilitu tomu, jak tuto kápi budeš nosit. Jelikož milujeme detail, tak jsme okraje společně s kapsami olemovali patinovou koženkou, která dodává tomuto produktu dokonalost.

Jedinečnost této kolekce spočívá hlavně v tom, že každý z produktů ti můžeme udělat na míru, jak si budeš přát. Stačí se ozvat a určitě se domluvíme. Doufáme, že budeš naše oblečení nosit se stejnou láskou, jakou my vkladáme do jeho výroby.

Modelové: Šarlota    Delikvent  Michal

ZAKOUPIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *