O Nás

Už jsi u nás byl?

O tom, že začátkem roku 2016 jsme začali s novým konceptem a transformací One Life,  jsme zde už psali. Začátkem roku jsme si ale také stanovili nějaké cíle do budoucna. Mimo to, že začneme vyrábět pouze v České Republice a pokud možno handmade, jsme si stanovili i pár dalších cílů. Prvním takovým dosažitelnějším cílem bylo rozjet vlastní office se skladem v jednom. Za další cíl, v tu chvíli pro nás působící méně dosažitelně, jsme si řekli, že se pokusíme dostat naše oblečení do kamenné prodejny. Bohužel, tento článek není psán z vlastního zázemí, za to jsme ale přeskočili na další cíl a k dnešnímu dni nás můžeš najít už ve dvou prodejnách. Pokud jsi ještě ani jednu z nich nenavštívil nebo nemáš ponětí, kde se nachází, tak to musíme změnit.

První nabídka přišla ke konci jara, kdy nás oslovil vintage obchod The Address Idea. Tuto prodejnu můžeš najít nedaleko Václavského náměstí v centru Prahy. Přesná adresa jmenovaného obchodu je 28. října 7. TAI je naší první prodejnou, a proto jsme si dali záležet na tom, jak vám oblečení bude prezentováno. Nechali jsme vyrobit dřevěný štendr na míru, který splňuje všechny parametry pro ideální výstavu našich produktů, takže nás tam nemůžeš přehlédnout. Jakmile tuto prodejnu navštívíš, tak se o tebe postará příjemná a všímavá obsluha v jednotných uniformách. Pokud by se ti stalo, že by sis tam náhodou nic nevybral, tak se můžeš nechat alespoň stylově ostříhat u kadeřníka, kterého tam také najdeš.

Koncem roku jsme dostali další nabídku, která se prostě neodmítá. Dostali jsme možnost umístit naše produkty do Signature store Prague, který najdeš v prostorách VNITROBLOCKU. Tato prodejna sídlí na adrese Tusarova 791/31 v pražských Holešovicích. Pokud jsi o tomto místě ještě neslyšel, tak se podívej na fotky v tomto článku. Máš rád příjemné kavárny, kde můžeš pracovat nebo jen posedět s přáteli? Tak toto místo je pro tebe jako dělané, jelikož po nákupu originálních kousků se tu můžeš posadit a popít výbornou kávu, v doprovodu příjemné hudby. Máme obrovskou radost, že naše produkty můžeme vystavovat právě v těchto prodejnách, jelikož naše oblečení dokážou prezentovat a prodat se stejnou láskou, s jakou je pro vás my vyrábíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *